Contrast
Dyslexie
Home / Wijkbeheer

Wijkbeheer

Wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Je leest er hier meer over.

De wijkbeheerders zijn de ogen en oren van de wijk en het eerste aanspreekpunt. Ze zijn de schakel tussen de bewoners en Provides om problemen en klachten snel en adequaat op te lossen. Zij spreken bewoners aan op ongewenst gedrag, zoals rommel in het portiek. Voor burenruzie en geluidsoverlast adviseren wij dit eerst zelf met je buren te bespreken. Ook kun je Buurtbemiddeling inschakelen.

Ook kunnen onrechtmatigheden, zoals vervuiling of illegale bewoning, snel gesignaleerd worden. Er wordt nauw samengewerkt met politie, gemeente IJsselstein en zorg- en welzijnsinstanties.

Onze wijkbeheerders letten er ook op dat de trappenhuizen en galerijen schoon en veilig blijven. Obstakels kunnen bij brand fatale gevolgen hebben voor vluchtende mensen. Komen zij zaken tegen die niet zijn afgesproken, dan delen zij in het kader van ‘Schoon is gewoon’ een herkenbare gele kaart uit als waarschuwing. Helpt dat niet, dan volgt een rode kaart waarna het obstakel wordt weggehaald en tegen een vergoeding kan worden teruggehaald.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!

Veelgestelde vragen

Stuur een mail naar teamklant@provides.nl of bel met telefoonnummer 030 – 686 0500.

Bel ook naar de politie op 0900-8844 of Meldt Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 (gratis).

Zwerfvuil, hoog onkruid, illegaal gedumpt afval, gevaarlijke bomen en meer van dit soort overlast in de openbare ruimte kun je rechtstreeks melden bij het Reinigingsbedrijf Midden-Nederland.

Klachten over schoonmaak van de algemene ruimten in jouw complex kun je het best op de dag van de schoonmaak melden bij de wijkbeheerders:

Peter van Putten 030 – 686 0588 of Stewart Roodenburg 030 – 686 0586.

Vermoed je woonfraude op een adres van Provides, bijvoorbeeld illegale onderverhuur? Neem dan contact met ons op via teamklant@provides.nl of bel met 030 – 686 0500. We bespreken je melding graag verder met je.

Ja, dat mag, maar alleen met een elektrische barbecue. Houd natuurlijk wel rekening met je buren en je omgeving. Zorg ervoor dat zij geen last van je hebben.