Bewonersblad Provides bij u Thuis

Provides bij u thuis: ons digitale bewonersblad

Ons bewonersblad, ‘Provides bij u thuis’ verschijnt driemaal per jaar digitaal. Met het bewonersblad informeren wij u over mijlpalen voor de corporatie, geven we nuttige informatie en u leest er alles in over huren en de ontwikkelingen bij Provides die u aangaan.  Als u er voor zorgt dat wij uw e-mailadres hebben, dan informeren wij u wanneer de nieuwe editie verschijnt.

Actueler 
Provides bij u Thuis is in digitale vorm actueel, snel en efficiënt. Wij kunnen u daarmee nog beter op de hoogte houden van zaken die voor u, als klant van Provides, belangrijk zijn.

Meld uw e-mailadres
Wilt u er zeker van zijn dat u de informatie van Provides krijgt, mail dan uw naam, woonadres en e-mailadres naar: info@provides.nl. In de uitgave ‘Goed digitaal geïnformeerd’ leest u waarom het belangrijk is dat wij uw e-mailadres hebben.

Veelgestelde vragen

Uiteraard zullen wij zorgvuldig omgaan met uw e-mailadres. Provides gebruikt het adres voor het versturen van belangrijke informatie. Of om u op de hoogte te brengen van ontwikkelingen die u aangaan. Bijvoorbeeld bij onderhoudsklussen of tijdens renovaties. Via e-mail kunnen wij u immers veel sneller informeren, zodat u goed op de hoogte bent van zaken die u aangaan.