Contrast
Dyslexie
Home / Projecten

Projecten

Op deze pagina lees je over lopende en toekomstige projecten. Het kan gaan om sloop, renovatie, nieuwbouw en verduurzaming.

Renovatie IJsselveld-Oost

In het 2e kwartaal van 2021 starten we met het groot onderhoud en verduurzaming van 211 woningen in IJsselveld-Oost. De werkzaamheden lopen door tot aan de zomer van 2022.

Het gaat om de volgende woningen: Nipkowplein 1 t/m 60, Televisiebaan 103 t/m 141, Televisiebaan 1 t/m 39, Monitorplein 51 t/m 70, Studioplein 11 t/m 40 en Eurovisieplein 1 t/m 60.

De uitvoering wordt gedaan door Heembouw Wonen uit Roelofarendsveen. De complexen worden van binnen en van buiten aangepakt. Aan de binnenzijde worden onder andere badkamer, toilet en keuken vernieuwd. Ook worden er voorzieningen voor elektrisch koken en een videofoon aangebracht. Aan de buitenzijde vinden er energetische (isolerende) maatregelen plaats en wordt de beglazing vervangen voor HR++ glas, waardoor de woningen straks voldoen aan een A-label. Daarnaast worden er zonnepanelen op het dak geplaatst en wordt de buitenzijde van het complex opgeknapt.

Door deze werkzaamheden worden de uitstraling en duurzaamheid van het bouwblok verbeterd en worden de woningen veiliger, energiezuiniger en comfortabeler.

Heb je vragen over dit project, neem gerust contact op met bewonersconsulente Marjo de Jong of wijkbeheerder Stewart Roodenburg via info@provides.nl of 030 – 686 0500.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!