Contrast
Dyslexie
Home / Tweede partner versnelt woningverbetering IJsselveld-Oost

Tweede partner versnelt woningverbetering IJsselveld-Oost

Provides is in mei gestart met het groot onderhoud en verduurzaming van de 211 woningen in IJsselveld-Oost. Tegelijk startte Salverda met de voorbereidingen van het groot onderhoud en verduurzaming van 60 andere woningen in IJsselveld-Oost. Naast Heembouw is dat de tweede bouwpartner van Provides in deze wijk, zodat de werkzaamheden snel uitgevoerd kunnen worden. Woensdag 24 november tekenden beide partijen de opdracht.

Door Salverda is inmiddels voldoende draagvlak opgehaald onder de bewoners zodat zij in januari kunnen starten en de werkzaamheden voor de zomer van 2022 gereed zijn. In de woningen worden badkamer, keuken en toilet vervangen. De gebouwschil wordt verduurzaamd en esthetisch opgewaardeerd. Op de daken komen zonnepanelen. De bewoners verblijven tijdens de werkzaamheden in een logeerwoning.

Op gepaste afstand tekenden in ’t Harde Arjan Berends, directeur Salverda Bouw, gadegeslagen door projectleider Rick Rouwenhorst, en in IJsselstein Provides directeur Henny van den Heiligenberg, met tegenover zich projectleider Pieter Schinkel, de overeenkomst.