Mail to pay

21 januari 2020

Vanaf februari 2020 starten wij met een vernieuwde service voor uw betalingen aan Provides. U kunt voortaan eenvoudig, veilig en snel uw factuur betalen!

Heeft u een automatische incasso, dan zal deze elke maand gewoon plaatsvinden en verandert er niets voor u. Indien u vergeet te betalen of door omstandigheden te laat betaalt, dan kunt u van ons een e-mail en/of SMS ontvangen met een betaallink. Met de “Nu betalen” knop in de e-mail of via de betaallink in de SMS betaalt u uw factuur. Met een druk op de knop komt u op een beveiligde betaalomgeving op onze eigen website (transactions.provides.nl). U logt in uw eigen bankomgeving in om de betaling te doen.

Heeft u geen automatische incasso? Dan ontvangt u maandelijks een digitale factuur op uw e-mailadres. Onze e-mails zijn altijd afkomstig van huurincasso@provides.nl. Alle links in onze e-mails komen uit op transactions.provides.nl. Een versleutelde webpagina begint altijd met https://, en niet met http://. Daarnaast vindt u onderaan onze e-mails een veiligheidscheck. Via huurincasso@provides.nl kunt u controleren of wij uw correcte e-mailadres hebben.

Heeft u geen e-mailadres? Dan blijft u van ons een papieren factuur of herinnering ontvangen. Deze brief bevat een QR-code en link om mee te betalen maar biedt u ook nog steeds de mogelijkheid om uw huur zelf over te maken.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via huurincasso@provides.nl of telefonisch via (030) 6860500.