Een beetje aandacht voor elkaar

3 november 2020

Op dinsdag 1 december a.s. organiseert stichting Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst van 19.00 uur tot 20.00 uur voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere.

Kamers met Aandacht werft kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die net even een tussenstapje nodig hebben om geheel zelfstandig te kunnen wonen. Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt men uitleg over welke jongeren het gaat en wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht. Men krijgt informatie over helpende wet- & regelgeving en een verhuurder zal haar persoonlijke ervaringen delen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. 

Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Geïnteresseerden kunnen een mailtje te sturen naar lein@kamersmetaandacht.nl waarna men een uitnodiging ontvangt.

Kamers met Aandacht zoekt momenteel een kamer voor de creatieve Sara en de sportieve Jeffrey. Deze jongeren zijn op hun beurt bereid om een wederdienst te doen. Bijvoorbeeld een klusje in huis, even oppassen, de hond uitlaten of boodschappen halen. Zo ontstaat er voor beiden een win-win situatie. Kijk voor meer informatie op kamersmetaandacht.nl.