Wijkbeheerders

De wijkbeheerders zijn de ogen en oren van de wijk en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Ze zijn de schakel tussen de bewoners en Provides om problemen en klachten snel en adequaat op te lossen. Bewoners worden aangesproken op ongewenst gedrag, zoals rommel in het portiek. Voor burenruzie en geluidsoverlast adviseren wij u om dit eerst zelf met uw buren te bespreken. Ook kunt u Buurtbemiddeling inschakelen.

Ook kunnen onrechtmatigheden, zoals vervuiling of illegale bewoning, snel gesignaleerd worden. Er wordt nauw samengewerkt met politie, gemeente IJsselstein en zorg- en welzijnsinstanties.

Iedere wijkbeheerder heeft een deel van IJsselstein onder zijn hoede, zij fietsen ook dagelijks door hun wijk. U kunt ze ook altijd telefonisch bereiken.

Schoon is gewoon

Zij letten er ook op dat de trappenhuizen en galerijen schoon en veilig blijven. Obstakels kunnen bij brand fatale gevolgen hebben voor vluchtende mensen. Komen zij zaken tegen die niet zijn afgesproken dan delen zij in het kader van ‘Schoon is gewoon’ een herkenbare gele kaart uit als waarschuwing. Helpt dat niet dan volgt een rode kaart waarna het obstakel wordt weggehaald en tegen een vergoeding kan worden teruggehaald.