Contrast
Dyslexie
Home / Klacht over Provides

Klacht over Provides

Heb je een klacht over Provides?

Soms is er onderhoud aan je woning nodig. Kleine ongemakken verhelp je zelf. Voor grotere problemen, bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte CV, dien je een reparatieverzoek in via MijnProvides. Wij doen ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. 

Organisatie

Als je niet tevreden bent over de manier waarop wij iets hebben opgelost, of over de manier waarop we je hebben aangesproken, dan kun je een klacht indienen. Gebruik hiervoor het contactformulier of stuur een brief.

Klachtencommissie

Ben je niet tevreden over het afhandelen van een klacht? Dan kun je (schriftelijk) de onafhankelijke klachtencommissie inschakelen. 

Dien altijd eerst je klacht schriftelijk in bij Provides. Heb je dit nog niet gedaan? Dan kan de klachtencommissie jouw klacht niet in behandeling nemen. Provides moet namelijk eerst zelf de gelegenheid hebben om op je klacht te reageren. En deze zo mogelijk op te lossen.  

Ben je niet tevreden over hoe Provides je klacht afhandelt? Of krijg je binnen vier weken geen inhoudelijke reactie op je klacht? Dan kan je bij de klachtencommissie terecht. 

Meer informatie vind je op de website van de regionale klachtencommissie, Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (https://www.kwru.nl/). 

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!