Contrast
Dyslexie
Home / Integraal Wijkteam IJsselstein

Integraal Wijkteam IJsselstein

Het integraal wijkteam bestaat uit wijkpartners van Provides, politie, Pulse, gemeente en bewonersgroepen. Zij willen de leefbaarheid in de wijken verbeteren. Dankzij deze wijkgerichte aanpak is de samenwerking tussen de wijkpartners beter op elkaar afgestemd.

De onderwerpen in de wijkagenda zijn de kernthema’s die in het wijkteam besproken worden. De wijkagenda staat op www.onsijsselstein.nl.

Op www.onsijsselstein.nl lees je over het wijkbudget. Dit gaat over ondersteuning bij een wijkinitiatief en informatie over beroepskrachten en actieve bewoners in uw wijk. Ook kun je diverse wijkactiviteiten volgen via www.facebook.com/indewijk.

Heb je ideeën of suggesties om de leefbaarheid te verbeteren? Neem dan contact op met Stichting Pulse via redactie@onsijsselstein.nl of telefonisch via 030-6868030.

Sociaal Team

Het Sociaal Team helpt inwoners die problemen hebben en er zelf niet uitkomen. Bij het Sociaal Team wordt één hulpverlener aangewezen als vast aanspreekpunt waar alle hulpvragen aan de orde komen. In het Sociaal Team zitten hulpverleners met verschillende achtergronden. Zij adviseren elkaar over hulpvragen en zorgen ervoor dat de hulp op elkaar wordt afgestemd.

Meer informatie vind je via: Sociaal Team.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!

Veelgestelde vragen

Stuur een mail naar teamklant@provides.nl of bel met telefoonnummer 030 – 686 0500.

Bel ook naar de politie op 0900-8844 of Meldt Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 (gratis).

Zwerfvuil, hoog onkruid, illegaal gedumpt afval, gevaarlijke bomen en meer van dit soort overlast in de openbare ruimte kun je rechtstreeks melden bij het Reinigingsbedrijf Midden-Nederland.

Klachten over schoonmaak van de algemene ruimten in jouw complex kun je het best op de dag van de schoonmaak melden bij de wijkbeheerders:

Peter van Putten 030 – 686 0588 of Stewart Roodenburg 030 – 686 0586.

Vermoed je woonfraude op een adres van Provides, bijvoorbeeld illegale onderverhuur? Neem dan contact met ons op via teamklant@provides.nl of bel met 030 – 686 0500. We bespreken je melding graag verder met je.

Ja, dat mag, maar alleen met een elektrische barbecue. Houd natuurlijk wel rekening met je buren en je omgeving. Zorg ervoor dat zij geen last van je hebben.