Garages en bergingen

Provides verhuurt een beperkt aantal garages en bergingen. Zodra er één vrij komt melden wij dat op deze pagina. Iedereen die interesse heeft kan via e-mail reageren op deze ruimtes, wij bieden de garage/berging aan op volgorde van binnenkomst van de reacties.

Garages

De huurprijs voor een garage bedraagt circa € 145,00 per maand (circa 14 m2), daarnaast berekenen wij eenmalig € 60,90 administratiekosten. Een aantal garages heeft elektriciteit. De garages staan aan de Nederlandlaan (12), Utrechtseweg (10), Kasteelkwartier (4) en Nieuwpoort (1).  

Bergingen

De huurprijs voor een berging bedraagt tussen de € 25,00 en € 145,00 (variërend van circa 5 m2 tot 26 m2). Alle bergingen hebben elektriciteit. Ze bevinden zich beneden in woonportieken en zijn veelal oude ketelhuizen. De bergingen vindt u in de wijken Europakwartier (7), Oranjekwartier (6) en IJsselveld (8).

Acceptatie

Na acceptatie van de garage/berging tekent u een onbepaald huurcontract met een opzegtermijn van 1 maand. U dient bij overdracht van de sleutel tevens de aanvangshuur van de garage/berging te betalen en € 60,90 administratiekosten (prijspeil 2019). 

Momenteel hebben wij geen bergingen/garages beschikbaar.