Contrast
Dyslexie
Home / Hulp bij betalingsproblemen

Hulp bij betalingsproblemen

Wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Je leest er hier meer over.

Wanneer je de huur niet op tijd betaalt, ontvang je (digitaal, per sms of brief) een betalingsherinnering. Het kan gebeuren, maar een huurachterstand is niet prettig. Laat je betaalachterstand niet oplopen en neem tijdig contact met ons op. Wij zoeken graag samen naar een oplossing. Bijvoorbeeld in de vorm van een betalingsregeling.

Heb je geldzorgen of meer hulp nodig bij je huurachterstand? Professionele hulpverleners zoals het Sociaal Team, Stichting Pulse  en Werk en Inkomen Lekstroom staan voor je klaar.

Sociaal team

Het Sociaal Team helpt inwoners die problemen hebben en er zelf niet uitkomen. Denk aan vragen op het gebied van het huishouden, relaties, financiën, mobiliteit en hulpmiddelen. Ook bij betalingsproblemen kijken zij of ze hulp kunnen bieden. In het Sociaal Team zitten hulpverleners met verschillende achtergronden die er samen voor zorgen dat de hulp op elkaar wordt afgestemd.

Het Sociaal Team is gevestigd op de Overtoom 1 in IJsselstein en houdt spreekuur op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 10.00 uur.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!