Contrast
Dyslexie
Home / Garages en bergingen

Garages en bergingen

Provides verhuurt een beperkt aantal garages en bergingen. Zodra er één vrij komt melden wij dat op deze pagina. Iedereen die interesse heeft kan via e-mail reageren op deze ruimtes, wij bieden de garage/berging aan op volgorde van binnenkomst van de reacties.

Garages

De huurprijs voor een garage bedraagt circa € 145,00 per maand (circa 14 m2), daarnaast berekenen wij eenmalig € 60,90 administratiekosten. Een aantal garages heeft elektriciteit. De garages staan aan de Nederlandlaan (12), Utrechtseweg (10), Kasteelkwartier (4) en Nieuwpoort (1).  

Bergingen

De huurprijs voor een berging bedraagt tussen de € 25,00 en € 145,00 (variërend van circa 5 m2 tot 26 m2). Alle bergingen hebben elektriciteit. Ze bevinden zich beneden in woonportieken en zijn veelal oude ketelhuizen. De bergingen vind je in de wijken Europakwartier (7), Oranjekwartier (6) en IJsselveld (8).

Acceptatie

Na acceptatie van de garage/berging teken je een onbepaald huurcontract met een opzegtermijn van 1 maand. Je dient bij overdracht van de sleutel tevens de aanvangshuur van de garage/berging te betalen en € 60,90 administratiekosten (prijspeil 2019). 

Momenteel hebben wij geen bergingen/garages beschikbaar.

Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
Dank voor je feedback!