Contrast
Dyslexie
Home / Aanvraagformulier eenmalige huurverlaging 2021

Aanvraagformulier eenmalige huurverlaging 2021

Vul het formulier in om eenmalig huurverlaging aan te vragen.
 • Hierbij doe ik een verzoek tot huurverlaging op grond van artikel 54a van de Woningwet (de eenmalige huurverlaging 2021). Mijn huurprijs is hoger dan de aftoppingsgrens die voor mijn huishouden geldt. Ook is het inkomen van mijn huishouden al minstens zes maanden onder de inkomensgrens die voor mijn huishouden geldt. Als bijlagen bij deze brief vindt u een BRP gezinsverklaring over de samenstelling van mijn huishouden en bewijsstukken over het inkomen van mijn huishouden van de afgelopen zes maanden.
 • Als wij nog aanvullende documenten nodig hebben nemen wij contact met je op.
 • We sturen je onze reactie per e-mail.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, png, bmp, Max. bestandsgrootte: 3 MB, Max. aantal bestanden: 10.
   Upload hier je BRP-uittreksel en je inkomensdocumenten. Maak je burgerservicenummer onzichtbaar. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Lees er meer over in ons privacybeleid.
  Jouw mening vinden wij belangrijk, hoe beoordeel je deze pagina?
  Er ging iets mis, probeer het later nog eens.
  Dank voor je feedback!