Aanbod koopwoningen

Onze hoofdtaak is het verhuren van woningen in de gemeente IJsselstein. Alle sociale huurwoningen die vrijkomen, bieden wij te huur aan via Woningnet. In beperkte mate verkopen wij ook woningen uit ons woningbezit. Wij bieden deze woningen te koop aan via IJsselstreek Makelaars. Om de doorstroming op de woningmarkt te bevorderen bouwen wij in IJsselveld-Oost 64 koopappartementen.

Rechtstreeks naar ons actuele aanbodKlik hier

Eengezinswoningen Nieuwpoort

Vrijkomende eengezinswoningen in de wijk Nieuwpoort worden bij mutatie verkocht. Grotendeels worden de woningen verkocht met Koopgarant. Dit houdt in dat kopers 20% korting krijgen op de koopprijs. Provides is bovendien verplicht de woning bij verkoop binnen drie maanden terug te kopen. Winst c.q. verlies wordt gedeeld.

Tevens kunnen de huidige huurders van eengezinswoningen in de wijk Nieuwpoort hun eigen woning kopen.

IJsselveld-Oost

In de wijk IJsselveld-Oost bieden wij twee soorten woningen te koop aan. Dat zijn de eengezinswoningen aan de Ruimtevaartbaan (Nasa-, Aldrin-, Maanlanderhof etc.) en de appartementen aan het Stereoplein, Televisiebaan 2 t/m 100, Landingsplaats 1 t/m 40 en Ruimtevaartbaan 105 t/m 143. Wij bieden de woningen voor de verkoop aan op het moment dat de huurder gaat verhuizen.

Green View

In de wijk Zenderpark, deelplan Het Groene Balkon bezitten wij 30 koopappartementen die zijn verkocht onder Koopgarant. Als hier een woning vrijkomt dan wordt deze weer via Koopgarant aangeboden aan koopstarters.

Koopgarant

Met Koopgarant komen onze woningen binnen het bereik van koopstarters.

lettergrootte